Klassiker'n

Bilklassikere – et entusiastblad fra Bilmagasinet

Kontakt oss

I disse Internett tider viser det seg gang på gang at verden egentlig ikke er så stor. For oss veteranbilentusiaster har vi også fått et helt nytt og vanvittig stort marked å boltre oss i. Mange har nok "surfet" rundt på nettet blant 1000-vis av klassiske lekkerbisker som utløser diverse rykkninger i vårt "kjøpsgen". Problemet de fleste har når det gjelder import av veteranbil, er redselen for å kjøpe katta i sekken og ikke minst at alt virker koplisert og vanskelig.

Ønsker du å realisere bildrømmen ved å importere bil fra utlandet, kan vi her i Veteranbørsen hjelpe deg litt på veg. Det er helt klart store feller du kan gå i ved import, men vi vil her prøve å hjelpe deg til å styre unna de vesentlige.

Proffesjonell hjelp
Det er absolutt å anbefale at du tar kontakt med et norskt firma som driver med import av veteranbiler. Disse kan hjelpe deg på en proffesjonell og seriøs måte gjennom prossesen med å få bilen hjem. Ofte er også disse firmaene også behjelpelig med å søke etter kjøretøy for deg. Ofte sitte disse med gode kontakter i utlandet som igjen gjør at de både får kjøpt og transportert bilen mye billigere enn om du skal gjøre dette på egenhånd. Bare her kan vinningen din gå opp i spinningen ved å gjøre hele jobben selv.